Over JK Schilderwerken

Waar we jouw visie tot leven brengen

Bij JK Schilderwerken mixen we professionaliteit met een persoonlijke touch. We werken hard voor zowel de grote jongens als de kleinere projecten. Het maakt ons niet uit of we nu een klein kamertje onder handen nemen of een heel kantoor opfrissen; we geven om elk project. We staan altijd klaar om jouw droomruimte waar te maken, met oog voor detail en een luisterend oor voor wat jij belangrijk vindt.

Onze roots

Alles begon met Justin Krispijn, onze oprichter, en zijn liefde voor kleur en schilderen. Die liefde is niet minder geworden; het is de drijvende kracht achter alles wat we doen. Justin ziet elk nieuw project als een kans om iets speciaals te creëren. Voor ons is schilderen zoveel meer dan verf op een muur; het is de sleutel tot het transformeren van ruimtes, het brengen van sfeer, en het tot leven brengen van jouw visie.

Schilderwerken in Roermond

Ons palette van diensten

Binnenschilderwerk

voor een frisse, nieuwe look binnenin.

Buitenschilderwerk

Bescherming tegen de elementen, met oog voor detail.

Behangwerk

Een wereld aan designs om je ruimtes te verrijken.

Latex spuiten

Voor een strakke en egale
afwerking met moderne
spuittechnieken.

Houtrot renovatie

Herstel de schoonheid en
integriteit van je houtwerk.

Kitwerkzaamheden

Zorgvuldig aangebrachte
afdichtingen voor duurzaamheid
en bescherming.

Industriële schilderwerken

Gespecialiseerde coatings en
verftechnieken voor industriële
omgevingen.

Totaaloplossingen

We nemen al je zorgen uit
handen.

Hoe we werken

Wij begrijpen hoe belangrijk jouw project voor je is. Daarom pakken we elk project persoonlijk aan. We zitten met je aan tafel, luisteren naar je wensen, en delen onze kennis. Ons doel? Samen met jou de perfecte ruimte creëren. We zijn pas tevreden als jij dat bent.

 

Met de beste materialen en technieken zorgen we ervoor dat elk project een succes wordt. Het is de persoonlijke touch wat ons werk speciaal maakt. En dat zie je terug in het resultaat en hoe blij onze klanten ermee zijn.

Onze Projecten

Een greep uit onze projecten

Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van ons werk in onze uitgebreide portfolio. Van moderne bedrijfspanden tot karakteristieke woningen in Roermond, onze projecten vertellen het verhaal van ons vakmanschap.

Klanten aan het woord

Lees de ervaringen van onze tevreden klanten en ontdek waarom JK Schilderwerken de favoriete schilder in omgeving Roermond is.

Waarom JK Schilderwerken?

We brengen iets bijzonders naar elk project. Klein of groot, elke klus krijgt van ons de volle aandacht. We geloven dat onze passie voor schilderen, onze aandacht voor detail, en onze samenwerking met jou, het verschil maken.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op. We maken graag kennis en helpen je om jouw ideale ruimte te realiseren. Samen maken we er iets moois van.

Scroll naar boven